Македонија
16. April 2024 - 21:34

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Потребни се средства за лекување на Сашо Лазаровски

Сашо Лазаревски Брада се бори со белодробен аденокарцином и се лекува во странство.

Неговото семејство финансиски е исцрпено и потребни се средства за лекување.

Броевите за донации се: 

A1 143 401

T mobile 143 104

Жиро сметка на Комерцијална банка:  300007016351282