Бизарно но вистинито
8. March 2016 - 13:50

Бизарни феномени кои ги уплашија и најхрабрите: 7 суштества кои се уште се нерешени мистерии!

Нашата планета е дефинитивно полна со чудни и необјаснети мистерии. Речиси секој ден луѓето гледаат необични феномени, кои успеваат да ги фотографираат.
 
Овие 7 предизвикаа силни реакции во јавноста, а ниту ден денес не се знае од каде дошле, ниту пак за што конкретно станува збор.
Foto: Youtube printscreen / bodhispeak
 
1. Ова суштество со необичен облик е пронајдено во Тајланд и оставило голема мистерија зад себе, бидејќи брзо умрело, а никој не дознал за што точно се работи и што навистина е. Изгледа на човечко бебе, но наместо прсти има копита.
 
Foto: Youtube printscreen / bodhispeak
 
2. Животно со вилица на мајмун, испакнато чело, мал нос и мали очи го шокираше светот. Предните нозе му се многу пократки од задните. научниците велат дека потсетува на свиња, но сепак не е тоа.

 

Foto: Youtube printscreen / bodhispeak

3. Кога медиумите објавија вест дека во една провинција во Кина се родила коза со 7 нозе светот занеме. Сопственикот изјавил дека имало тешко пораѓање и дека ги користи само четири од своите седум нозе.

Foto: Youtube printscreen / bodhispeak
 
4. Суштество кое многумина го прогласиле за чудовиште! Главата на глодар и диносаурус кај ова суштествое оценет како резултат на мутации предизвикани од масовните тестирања на животните.
 
Foto: Youtube printscreen / bodhispeak
 
5. Риба со монструозен изглед пронајдена на една плажа, засекогаш останала мистерија за човештвото.
 
Foto: Youtube printscreen / bodhispeak
 
6. Овој феномен многумина иронично го карактеризираа како доказ дека човекот потекнува од мајмун, а научниците се многу загрижени дека станува збор за чудно суштество.
 
 
7. Дали ова е куче? Или волк? Или можеби човек? Ова суштество толку го збуни светот, што ниту најискусните експерти не успеаа да се договорат за што станува збор.
 
Погледнете го видеото...