Живот
15. May 2016 - 20:54

Еве зошто не треба секогаш да му верувате на GPS уредот!

Модерните GPS уреди се сјајна работа, но некогаш знаат и да згрешат.

Една Канаѓанка тоа го научила на потешкиот начин откако со автомобилот завршила во езеро.

Како што пишува Торонто Сан, неименувана жена се обидувала да се снајде возејќи низ магла ноќе, но премногу се потпрела на својот GPS систем.

Со автомобилот се спуштила низ рампа за бродови право во езерото Онтарио.

За среќа, успеала да ги спушти прозорите и да го напушти автомобилот пред да почне да тоне.

Единствено повредена е нејзината доверба во модерната технологија.