Македонија
24. November 2020 - 19:11

Филипче: Медицинските сестри се враќаат на работа

Филипче преку фејсбук информира дека медицинските сестри се враќаат на работа.

„Од утре, 40те медицински сестри се враќаат на работа! Договорите со кои беа ангажирани на определено време во Здравствениот Дом - Скопје им се продолжуваат. Тие и понатаму ќе ја работат најблагородната професија - спасување на човечки животи!“, напиша Филипче на својот фејсбук профил.

 

Од утре, 40те медицински сестри се враќаат на работа! Договорите со кои беа ангажирани на определено време во...

Posted by Венко Филипче on Tuesday, November 24, 2020