Живот
30. August 2015 - 10:26

Фотографија која за кратко време го обиколи светот! Добро погледнете!

На прв поглед оваа фотографија делува сосема обично, мечутоа долку добро се загледате ќе приметите нешто неверојатно. Ито така да нагласиме оваа фотографија за кратко време го обиколи светот.

Што гледате на сликата? Пишете во коментар...