Живот
19. August 2015 - 13:59

Какви родители - Ова не смееја да му го направат на сопственото дете!

На светот има луѓе се би дале за мал момента на „слава“ докажува ова видео. на штета на своето  дете тие направија нешто што милиме дека еден родител не смее тоа ни да го помисли.
 
Инаку, на детето му дадоа лута пипрка, што стварно не му одговараше на детето.
 
Каков родител треба да бидеш за да му го направиш ова на своето дете?