Бизарно но вистинито
4. January 2016 - 13:44

Мајка ја погледнала сликата на нероденото бебе и останала без здив

Најверојатно пријателот на идната мајка објавил на интернет бизарна слика од ултразвук на неродено бебе. Корисникот на друштвената мрежа Imgur ставил слики за кои е почната расправија на интернет.
 
Оваа снимка е бизарна а за некои дури и вознемирувачка, бидејќи на неа можат да се приметат необични форми кои потсеќаат на демон кој гледа во бебето. Дали ова има врска воопшто со надприродните сили или станува збор за обична оптичка илузија? Погледнете и проценете сами: