Балкан
5. July 2017 - 20:53

Маж со камен усмртил жена пред сите во Нов Белград

Во центарот за социјална работа во Нов Блеград денес околу 15 часот се случило стравично убиство, кога еден маж удрил жена по глава со камен.

Станува збор за маж кој ја следел својата сопруга до Центарот за Социјална работа.

По ударот жената починала на лице место, потврдено е од Брзата помош.