Живот
1. September 2016 - 22:37

Мажите сакаат облини

Полничките девојки ги истуркаа од центарот на вниманието слабичките убавици со идеални димензии на телото.

Нивните заоблени тела благодарение на познатите старлети со вишок килограми, како Км Кардашијан, се тренд во кој се огледуваат многу девојчиња.

Untitled-2

Untitled-3