Живот
30. July 2016 - 18:57

Му се доближија на уличен дилер за да купат дрога - Ова ќе го паметат до крајот на животот!

Му се доближија на уличен дилер за да купат дрога - Ова ќе го паметат до крајот на животот!
 
Деца, држете се настрана од дрогата! Но, доколку никој не може да ве одвикне без оглед нато што ви рекол, тогаш треба да знаете дека се впуштате во нешто големо и опасно по вашиот живот.
 
Дилерите на дрога се обично опасни момци со кои не сакате да се скарате. Сепак и меѓу нив постојат некои со „понежни срца“.
 
Погледнете што се случило кога група момци од автомобил му побараа дрога на уличен дилер...