Бизарно но вистинито
5. November 2018 - 14:47

Му завршувала ноќната смена, кога слушнал чуден звук: Тоа што го снимил во авионот и денес го прогонува!

Језив момент во авион кој бил приземјен на аеродромот во Мексико Сити снимил чувар, а кој сега стана вирален хит.

Франциско Хернандез ја завршувал својата смена кога околу 3 часот наутро слушнал необичен звук од еден авион. Влегол во него за да провери што се случува.

Со светилка се движел помеѓу седиштата, стигнал до тоалетот  и просторот за персонал, но ништо не видел па се вратил назад. Кога искачал од авиионот слушнал како вратат се затвара се свртел и осветлил кон тоалетот.

Во тој момент здогледал темна сенка која толку многу го исплашила што брзо искочил надвор.

- Прво не бев сигурен што е тоа. Дури и направив неколку чекори напред мислејки дека тоа е игра на светлината, но кога видов дека се помрдна, знаев дека замислувам. Тоа што го видов толку многу ме исплаши, па избегав, изјавил тој, пренесува Daily Mail.

Иако снимката е направена уште во 2016 година сега се проширила на интернет, а не е динствен случај „страшни“ инциденти на рој меѓународен аеродром.

- Одлучив да ја објавам снимката затоа пт многу луѓе не ми веруваа. за среќа, ја снимив случката па можам повторно да ја прегледам и да видам дека не сум измислувал. Да не ја снимев на самиот немаше да си верувам, признал Феанциско.