Македонија
11. February 2016 - 13:24

Нормализиран сообраќајот на автопатот Гевгелија - ГП Богородица

Од 12 часот денеска нормализиран е сообраќајот на  автопатот Гевгелија - граничен премин Богородица и обратно, кај бензинската пумпа „Шимов“, соопшти АМСМ. 

Сообраќајот беше во прекин од 10 часот изутрината поради блокада поставена од такси и автобуски превозници.