Loading Video...
Балкан
16. January 2018 - 17:22

Нови насилни протести во Грција против мерките за штедење

Протестите пред грчкиот Парламент во Атина прераснаа во судири со полицијата откако пратениците одобрија нови, построги мерки за штедење.