Бизарно но вистинито
7. September 2015 - 12:03

Оваа жена пронајде нешто грозно во својата вагина - А уште погрозно е ...

Блогерката Мишел Бороу, ја раскажала својата неверојатна приказна, која ја почнала така што отишла на гинеколог на редовен преглед. Блогерката се пожалила кај својот доктор на чудни болки во пределот на абдоменот.
 
Докторот и направил детален внатрешен преглед, а тоа што го пронашол ги шокирало него и пациентката! Инаку, гинекологот од вагината извадил клопче од влакна од мачка! Мишел била во шок, но сознанието како влакната стигнале до таму ги оставило без зборови и нејзе и гинекологот.
 
На почетокот, докторот мислел дека извадил стар тампон, кој случајно станал таму, но Мишел му одговорила дека таа не користела тампони. Со самото тоа, сфатиле што ги правело болките во нејзиниот стомак, а еве како влакната од мачката стигнале до нејзината вагина.
Инаку, во креветот на Мишел понекогаш спиела и нејзината мачка. Влакната кои останале на постелнината, се лепеле за пенисот на нејзиниот вереник, со кого во текот на сексот не користеле кондом. Ако се земат во предвит сите тие околности, влакната од мачката во текот на сексот стигнале до вагината, и тука се вгенздиле!
 
По оваа случка, мачката спие на горниот дел од прекривачот, Мишел повеќе нема болки во стомакот, но редовно проверува дали има влакна на постелнината, за секој случај.