Бизарно но вистинито
23. February 2016 - 9:03

Овој човек сам си пресуди - Се фрли под камион!

Шокантната видео снимка на која човек се фрли под камион и на тој начин си го одзеде животот, вознемири и растажи голем број луѓе ширум светот.

Неидентификуваниот човек под камионот се фрли на предниот дел од телото, па така фатен под тркалото, камионот го одвлече уште неколку метри напред.

Според информациите, ова самоубиство се случило во Индија.