Живот
6. February 2018 - 10:40

Поставил камера пред собата на 2-годишната ќерка и со неверување гледал што таа прави

Урнебесно видео од спретно девојче стана хит на интернет. Имено девојчето сакајќи да излезе надвор од собата се искачи на двете метални порти поставни на нејзината врата.

Нејзиниот татко тајно ја надгледувал својата две годишна ќерка како поминува на заштитната порта поставена на вратата, откако тој ја оставил во нејзината соба да спие.

Ткото ја ставил ќерќата да спие но знаел дека нема да остане во кревет долго, па поставил камера и ја снимил. Видеото го поставил на Јутуб а неговата реакција на почетокот на видеото е урнебесна.

Погледнете го ова спретно девојче: