Македонија
11. August 2020 - 9:03

Прегазен велосипедист на Водњанска

До нашата редакција пристигна фотографија од прегазен велосипедист на Водњанска.

Во моментов немаме информации за повредите на велосипедистот.
 
Повеќе информации околу тоа подоцна.