Македонија
11. August 2015 - 12:10

Премиерот Груевски во Прилепско

Премиерот Никола Груевски денеска ќе го посети прилепскиот регион каде ќе присуствува на поставување камен темелник на спортската сала на основното училиште „Манчу Матак“ во Кривогаштани и на пуштање во употреба на пречистителна станица и канализациски систем во Секирци, Општина Долнени.

Како што соопшти владината прес-служба, Груевски ќе присуствува и на пуштање во употреба на локален пат Дупјачани-Мало Мраморани, Општина Долнени, по што ќе направи и увид во градежните работи на Железничката станица во Прилеп.