Македонија
21. September 2023 - 10:19

СДСМ: ДПМНЕ се распаѓа

ДПМНЕ се распаѓа, очигледно големи се внатрепартиските проблеми во Белата палата и анти ЕУ кампусот.

Раздорот и внатрешните кавги во ДПМНЕ Мицкоски да не ги товари на СДСМ. Очајниот Мицкоски воопшто да не ја меша СДСМ во меѓусебната пресметка и сам да си ги решава кавгите.

Јавноста се уште чека одговори од Мицкоски за диловите со Груевски. Дали со тоа ги прикрива барањата за амнестија на негови сопартијци, заради незадоволство токму од него внатре во неговата партија?, стои во соопштението од СДСМ.

 

Центар за комуникации со јавноста-СДСМ