Живот
29. September 2015 - 14:07

Секоја чест - Свадбен танц за златен медал во Охрид

Откако пред две години направиле свадба, Елена и Павел од Охрид се решиле танцот кој го изиграле на нивната веселба да го споделат со цел свет.

Во истиот е опфатена музика од целиот свет, а зетот и невестата играат неуморно низ рефрените на песните од Англиски до Индиски јазик.

Погледнете го видеото: