Македонија
8. February 2019 - 10:58

Семејството бара помош: Осми ден како е исчезнат Алибан

Мелиса Абдул на Фејсбук сподели објава дека нејзиниот татко е исчезнат со цел, доколку некој го видел да им јави и помогне да го најдат..

„ТАТКО МИ Е ИСЧЕЗНАТ!
Последен пат е виден петок 01.02 во 10 часот како излегува со количка за на пазар со тркалца, носи црна монтка, плав џемпер и плава кошула, црни панталони и окер боја чизми со врвки(слика). Носи и црна ташна торбица за преку рамо. Излезен е без сите лични документи, без новчаник и телефон. Висок околу 1.67, тежина околу 68 кг, има зелени очи и проседа коса. Контактибилен е, нема губиток на меморија или ориентација во простор. Случајот е пријавен во полиција.
ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ сите кои можеби ќе го забележат да се јават на некој од следниве броеви: 077602-032; 070814060; 077631120;“