Македонија
16. May 2016 - 21:46

Штипјани во одбрана на Македонија, силна поддршка за ГДОМ

Голем број граѓани на Штип и денеска му дадоа поддршка на Граѓанското движење за одбрана на Македонија- ГДОМ на мирниот народен собир.

Штипјани во огромен број порачаа дека бараат одржување на избори на 5 јуни како решение за излез од политичката криза и напредок на Македонија.

gdom stip1

gdom stip2

gdom stip3