Живот
3. August 2016 - 15:41

Сите биле збунети кога ги купил сите блокови од стовариштето, а кога виделе што направил...

Доколку и вие спаѓате во групата која мисли дека овие бетонски блокови можат да се употребат исклучиво за изградба на станбени објекти, дозволете да ви прикажеме неколку генијални примери, кои ќе ве убедат во спротивното!