Балкан
31. March 2020 - 15:31

Србија: 7 мртви и 115 новозаразени со коронавирус

Директорот на Клиниката за инфективни и тропски болести во Белград, д-р Горан Стевановиќ, рече дека ова е најтешкиот ден за Србија.

Соопшти дека во последните 24 часа забележани се нови седум смртни случаи од коронавирус, а дека има нови 115 новозаразени.

Со ова, бројот на заразени во Србија се искачи на 900.