Македонија
18. April 2024 - 12:26

Стартува кампањата за парламентарните избори

Партиите од утрово ја стартуваат битката за влез во Собранието.

Од денеска до 6 мај политичките партии и коалиции ќе ги промовираат кандидатите и програмата со кои ќе ја бараат довербата од граѓаните.