Македонија
30. August 2018 - 8:46

Сугарески во посета на општина Илинден

- Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески денеска ќе ја посети општина Илинден каде со надлежните од општината ќе разговара околу реализацијата на проектите во општината.
 
Најавена е средба на министерот Сугарески со градоначалникот Жика Стојановски по што предвидени се и изјави за медиумите.
 
Претходно, министерот Сугарески ги посети и општините Кисела Вода и Бутел и се информираше за проектите што се спроведуваат, како и за оние што се планираат во иднина.