Македонија
28. March 2023 - 20:49

Таткото на Јана: На мониторот за ЕКГ имаше само линија, не знам дали ќе ја заборавам таа слика

Како што гледав преку стаклата на мониторот за ЕКГ, беше само линија, низ солзи објаснува таткото на малата Јана за Сител.

- Пробаа со адреналин, не знам со што друго, ја масираа на градите, не знам дали ќе ја заборавам таа слика. Да си го гледаш детето како ти умира пред очи, а не може ништо да направиме, кажа Стојче.