Балкан
28. July 2017 - 9:48

Трагедија: Струја утепа татко и син


Две лица смртно настрадале од струен удар во семејната куќа во славонското село Велишковци кај Белишќе.

Според неофицијалните информации станува збор за татко (67) и син (34) кои загинале од струен удар во нивната куќа, соопшти осјечко - барањската полиција.