Балкан
24. April 2018 - 17:20

Вереницата на убиеното момче во Србија: Најсреќна ќе бев ако и јас умрев со него

Најсреќна ќе бев ако и мене ме убиеја со него. Ќе ми беше полесно отколку вака. Човек како него не се раѓа два пати.

Ова се зборовите на девојката на убиеното момче во Србија, Лука Радуловиќ кој беше запаметен во јавноста откако ја пресече колоната на Вучиќ со автомобил.

- Ми се јави да ме праша како сум, ми рече ќе дојдам утре. Ми посака Добра ноќ, а потоа чув дека е ранет, вели 22-годишната Исидора П.

Мислела дека операцијата ќе заврши добро.

- Чекав со неговите родители. Стоев се молев и надевав на најдоброто. Не знам што и како се случило, најголем хорор беше кога дознав дека починал, завршува таа.