Македонија
22. October 2016 - 10:35

Вторник неработен ден

По празникот 11 Октомври останаа само уште два неработни дена до крајот на оваа година, од кои во понеделник веќе ќе го искористиме претпоследниот.
 
Неработни се 23 Октомври, Денот на македонската ревулуционерна борба, кој воедно е и последниот продолжен викенд за годинава.
 
Неработен е и 08 декември, вторник кога се празнува "Св. Климент Охридски".