Бизарно но вистинито
14. January 2017 - 12:33

Забременила на само 11 години: Одлучила да го роди, а кога ќе видите кој е таткото ќе ви се заледи крвта

Треса Мидлтон од Англија како тинејџерка доживеала многу лошо работи да многумина нема да веруваат ека некогаш таа ќе се опорави и ќе води нормален живот. Нејзината мајка била бездомничка, па ова девојче било принудено да остане во сиропиталиште. Па потоа go добила новиот дом во Анадела во Шкотска, каде живеела со својот брат.

Се однесував како 20-годишничка, иако имав само 9 години. Почнав да пијам да се дрогирам и да се дружам со постари лица, раскажа Тереза.

 На нејзиното тело почнале да се забележуваат промени, и по извршен тест се испоставило дека таа  бремена, и покрај се таа сакала да го роди детето! Силувањето не го споменувала на никој, па по две години кога детето е дадено на посвојување со ДНК тест е утврдено дека таткото е нејзиниот роден брат кој потоа е осуден на 4 години затвор поради силување.

Оваа несреќна девојка денес има само една желба.

Се надевам дека еден ден ќе успеам да ја вратам својата ќерка! Сакам да знае дека многу ја сакам и дека се би направила за неа! За мене ќе биде страшен денот кога ќе дознае кој е нејзиниот вистински татко, Се надевам нема да биде лута на мене...