Џет-Сет
2. October 2023 - 14:25

Кендал Џенер и раперот Бед Бани во реклами на „Гучи“

Супермоделката Кендал Џенер глуми во новата рекламна кампања на „Гучи Валигерија“, заедно со нејзиниот партнер, раперот Бед Бани.

На фотографиите на Ентони Секлави, двојката е на аеродром. Главната замисла на фотосесијата како приказна е да се истражи блискоста и интимноста на патувањето заедно со момчето или девојката, особено „треската“ од 90-тите. Американската „џет-сет“ двојка, инаку, ја претстави линијата спортски чанти, ранци, куфери и колички на „Гучи Савој“.

Инаку, навестувањата за врската на Кендал и Бед Бани се појавија во февруари оваа година. Потоа љубовната двојка редовно се појавуваше заедно на забави и јавни средби.

Самите ѕвезди официјално не ја потврдија својата врска, па многумина се сомневаат дека се работи за лажна тн. „Пи-ар романса“, па и дека новата професионална соработка е дел од сѐ тоа.