Loading Video...
Спорт плус
27. October 2020 - 19:54

Александра Војнеска, кандидат за претседател на МОК

Претседателот на Атлетската федерација на Македонија, Александра  Војнеска-Зикова е кандидат за претседател на МОК на местото на д-р Васил Тупурковски. Во продолжение изјавата на Војнеска: