Македонија
29. May 2023 - 14:03

АМСМ: Во прекин сообраќајот на патот Штип - Кочани

Од 12.50 часот во прекин е сообраќајот на експресниот пат Штип - Кочани.

Како што информира АМСМ, сообраќајот е во прекин поради сообраќајна несреќа.