Живот
31. October 2017 - 11:03

Бездомник од полицаец побарал вода, не ни можел да помисли што ќе му се случи потоа

Велат дека доброто дело се слуша надалеку, таков е и овој случај со бездомникот по име Бобз, кој се сретнал со полицаец во Њујорк и му објаснил колку очајно му е потребно шишање и бањање.

Полицаецот му рекол дека има посебен третман за него и да се врати наредниот ден за да го направат.

Кога наредниот ден пристигнал Бобз, полицаецот Арон спремил се.

Погледнете го видеото, како овој полицаец се погрижи за некој што не го познава: