Loading Video...
Спорт плус
27. October 2020 - 19:49

Даниел Димевски кандидат за претседател на МОК

Поранешниот претседател на Кошаркарската федерација на Македонија, Даниел Димевски е кандидат за претседател на МОК. Неговата визија за македонскиот олимпизам можете да ја слушнете од изјавата за ТВ Сител.