Македонија
18. July 2015 - 10:53

Дел од општина Центар утре без струја

Од 8 до 17 часот утре без електрична енергија ќе останат локалите напојувани од кеј „13 Ноември“, кули бр.1, 4 и 5 во општина Центар. 

В понеделник без струја, од 9 до 12 часот ќе бидат жителите од село Варвара, во општина Студеничани. 

Како што информира РЦУК - Скопје, прекините се поради зафати во електросистемот.