Живот
10. August 2017 - 19:05

Девојката го напуштила кога имал 130 килограми - погледнете како изгледа сега!

Овој маж мислел дека го допрел дното кога неговата девојка го напуштила, а потоа како феникс се издигнал од пепелта.

Миро Џад (33) мислел дека е крај на неговиот живот кога после шест години врска неговата девојка го напуштила бидејќи „бил дебел“, а тоа довело дополнително да се здебели на огромни 130 килограми.

Некогаш слабиот Миро почнал да се храни со нездрава храна и станал зависен од газирани сокови и слатки.
 
h2FTHJ4Eg8-devojkata-go-napustila-koga-imal-130-kilogrami-sega-ima-40-kilogrami-pomalku-i-izgleda-vaka
 
PdZz40H16f-devojkata-go-napustila-koga-imal-130-kilogrami-sega-ima-40-kilogrami-pomalku-i-izgleda-vaka
 
kshok1hLcV-devojkata-go-napustila-koga-imal-130-kilogrami-sega-ima-40-kilogrami-pomalku-i-izgleda-vaka
 
TgdutrQvFm-devojkata-go-napustila-koga-imal-130-kilogrami-sega-ima-40-kilogrami-pomalku-i-izgleda-vaka
 
iLBKSVdYcG-devojkata-go-napustila-koga-imal-130-kilogrami-sega-ima-40-kilogrami-pomalku-i-izgleda-vaka