Живот
27. јуни 2017 - 12:37

ХОРОР пред камерите: Работите излегоа од контрола - лав нападна новинар

Да влезете во кафез на диво животно и не е толку добра идеја, без разлика дали е припитомено. 
 
Погледнете како овој новинар за малку ќе станеше ручек...