Живот
21. May 2016 - 18:06

И полицајците се чудат: Како краде овој вешт крадец

Кинеските полицајци објавија снимка која сведочи за тоа како некои крадци знаат добри трикови кои се граничат со оние на илузионистите.

Имено, мажот на снимката е толку вешт во тоа што го прави, што видеото мора да го погледнете неколку пати за да сфатите што тој точно рпави со рацете.

Снимката е предупредување за тоа кому колку пари давате, зошто овој крадец измамил илјадници луѓе на финатата: Не ми дадовте доволно пари!