Македонија
24. April 2024 - 12:07

Излезноста до 11 часот е 12.78 отсто

Излезноста до 11 часот на првиот круг претседателски избори е 12.78 отсто.

Од вкупно 1.814.317 избирачи, од отворањето на гласачките места, до 11 часот гласале 228.639 граѓани.