Loading Video...
Спорт плус
9. January 2021 - 19:57

Капитенот очекува победа против Турција

Македонската одбојкарска репрезентација  од 11-16-ти јануари ќе ги одигра квалификациските дуели за следното ЕП. Турнирот е во Скопје а по откажувањето на Данска на него ќе настапат Македонија, БиХ и Турција. 

Според очекувањата сите дилеми за првата позиција може да ги решат дирекните дуели на нашата селекција со Турција. 
Капитенот Никола Ѓорѓиев го анализира списокот на Турците и смета дека во Скопје секоја репрезентација може да се победи.