Фудбал
13. December 2017 - 19:55

Крв до колена - Делиите влегоа на Јужна, Гробарите ги гореа со бакљи и ги сооблекоа до гола кожа

Се степаа  Делиите и Гробарите за време на натпреварот со Црвена Ѕвезда и Партизан.
 
Навивачите на Црвена Ѕвезда биле околу 30-50 и дошле на јужна трибина  каде биле Гробарите. Метежот настанал кога почнале да го кинат транспарентот на Гробарите. 
 
Навивачите на Партизан не им останале должни и повеќето од нив до гола кожа ги соблеке и ги гореле со бакљии. 
 
Погледнете каква била атмосферата