Македонија
11. February 2016 - 12:38

МТСП: Исплатени субвенциите за електрична енергија

Министерството за труд и социјална политика ги информира корисниците на субвенции за електрична енергија  дека е исплатено субвенционирањето за електрична енергија за месец декември 2015 година.

Од Министерството за труд и социјална политика потсетуваат дека била извршена исплата и на социјалната парична помош и на паричниот надоместок за помош и нега од друго лице за месец декември 2015 година.