Македонија
28. May 2023 - 9:10

Нормализиран сообраќајот на патниот правец Валандово – Струмица

Сообраќајот за тешки моторни возила и автобуси на патниот правец Валандово – Струмица е нормализиран, информира АМСМ.

Поради откачена приколка од влекач, регионалниот пат Валандово – Струмица , кај м.в. Валандовско Брдо вчера од 18 часот беше во прекин за тешки моторни возила и автобуси.