Македонија
26. January 2022 - 19:30

Од петок базенот „Борис Трајковски“ повторно во употреба

Од спортскиот центар „Борис Трајковски“ информираа дека базенот повторно ќе биде во употреба од 28 јануари.

„ИЗВЕСТУВАЊЕ!

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ,

ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА А1 БАЗЕНОТ ПРОДОЛЖУВА СО РАБОТА НА ДЕН 28.01.2022 ГОДИНА (ПЕТОК).“ - пишуваат на Фејсбук страната на Спортскиот Центар „Борис Трајковски“.