Македонија
24. January 2022 - 10:16

Полиција го спроведе Миле Јанакивски на суд

Миле Јанакиевски обвинет во случајот „Топлик“ денеска на суд беше спроведен со полициска придружба, откако тоа на претходното рочиште го побара судијата Осман Шабани.

Изминатите рочишта за случајот „Топлик“ беа одложени од причина дека обвинетиот Јанакиевски, го искршил коленото.