Живот
29. July 2016 - 21:35

Сексуално ја злоставувале кога имала само две години, затоа 19 години подоцна изгледа вака

Џес е од Флорида и има 21 година, таа пораснала, меѓутоа не се однесува така. Во уста уште цело време има цуцла за бебиња, пие од шишенце, и спие во креветче, а вавкото однесување е последица на злоставување кое го претрпела кога имала само 2 години.

Ова големо бебе живее во Лејкленд со своето момче, 24 годишниот Дејвид, тој вели дека оваа игра, односно трансформација и помогнала да ја победи траумата, депресијата и анксиозноста, кои ги има од својата втора година.

Девојката вели дека носењето пелени и пиењето од шишенце и ја вратило самодовербата, повеќе од традиционалните терапии и лекови.

„Ваквото играње ми овозможува да бидам весела и слатка, де се однесувам како дете. На овој начин го надокнадувам пропуштеното, нормално детството“, изјавила Џес.

Дејвид и Џес во оваа мала игра имаат свои улоги. Тој глуми татко, таа ќерка и нагласуваат дека никогаш немале секс додека биле поделени по улоги, затоа што тоа би било малку болно.