Живот
12. July 2017 - 12:06

Снимкa oд кит кој ужива во играта со делфини

На каналот Јутуб се појави снимка од дрон, на која кит си игра со јато делфини крај западниот брег на Австралија.

Видеото го снимил Џејмс Хадсон, а по објавувањето на социјалните мрежи, за кусо време собра речиси еден милион прегледи.

https://