Македонија
31. October 2015 - 11:14

Во Кучково најдени 40 метри кубни огревно дрво

Полициски службеници вчера околу 17 часот во реонот на селата Кучково и Никиштани, на потегот помеѓу местата „Перја“ и „Кула“, пронашле околу 40 метри кубни огревно дабово дрво, складирани на 15 купчиња.

Како што соопшти МВР, Шумската полиција и Македонски шуми - Скопје се известени за случајот.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителите.